NACS International B.V. 

Real Estate Management & Consultancy

NACS Retail

Op het gebied van retail werkt NACS International BV met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers en installateurs. Het team biedt NACS de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen zodat alle processen in de tijdslijn blijven lopen. Bij NACS International BV vindt u alles op het gebied van in – en exterieurbouw.

Daarnaast richten wij ons ook op het creëren en realiseren van het Design Concept. Met het ontwerp van uw winkel en/of woon inrichting kunnen wij de werkbeleving versterken, op een creatieve en onderscheidende wijze. Wij zijn sterk in concept strategie, inspirerend winkel- en woonontwerp, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Tevens zorgt ons industriële productieproces voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit.

Wij zien interieurbouw als een missie waarin hoogwaardig kwaliteit wordt gecombineerd met een uitstraling die aansluit op de wensen van de klant. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.