NACS International B.V. 

Real Estate Management & Consultancy

Zonnepanelen

Door de stijgende energieprijzen, wordt het leven erg duur en door het plaatsen van zonnepanelen is een ideale manier om deze stijgende levensduurte te verminderen. Investeert u vandaag nog in zonnepanelen? Dan plukt u daar al vanaf morgen de vruchten van. Dankzij de zonnepanelen wekt u zelf uw eigen gratis, groene stroom op. Daardoor spaart u het milieu én wint u aan koopkracht. Met een terugverdientijd van 7 jaar, mooie premies en een verlaagd btw-tarief blijven zonnepanelen nog steeds de investering van uw leven! Laat ons u gratis adviseren wat het beste manier is om optimaal te kunnen bezuinigen.

Laadpalen

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Steeds meer mensen stappen over naar elektrisch rijden. Logisch keuze – meegaan met de tijd. Bij de overstap naar elektrisch rijden is een laadpaal voor de deur de makkelijkste en goedkoopste optie om opgeladen op de pad te gaan. Wij bieden veel oplossingen voor zowel privé laden als zakelijk laden. Ons assortiment is breed, zo hebben wij zowel laadpalen als laders voor aan de muur in allerlei verschillende maten. Bent u op zoek naar een laadpaal? Wij bieden oplossingen om uw elektrische auto zowel thuis als bij u op kantoor, op te kunnen laden! Advies nodig? Wij adviseren u graag over welke laadpaal het beste bij uw situatie past.

Cv-ketels

Wil je graag een groener verwar-mingssysteem installeren? Ontdek hier de oplossingen van ons om duurzaam te verwarmen! Het wordt steeds belangrijker om efficiënt te verwarmen en natuur-lijke rijkdommen te sparen. Een hybride verwarmings- systeem kan een kosteneffectieve en efficiënte oplossing en een eerste stap naar hernieuwbare energie zijn. Een nieuwe cv-ketel kiezen, dat doet u namelijk niet elke dag. Welk type en model moet u kiezen? Welk type is het voordeligste? U gaat misschien wel voor een cv-ketel met een hoge rendement en vaak kiest u een cv ketel met overcapa- citeit wat uiteindelijk juist niet rendabel is. Met veel verschillende aanbieders, soorten cv-ketels en prijzen wordt een cv-ketel kopen al snel onoverzichtelijk. Dit is voor niemand fijn en dat begrijpen wij als geen ander dan ook al te goed. Dit is ook een van de redenen waarom wij het anders wil aanpakken. Om aan deze verantwoordelijkheid te kunnen voldoen, hebben we onze duurzame activiteiten en kwaliteiten samengebracht in een strategische programma. Sustainable in terms of Environment and Quality (SEQ Program). De definitie van de verschillende aandachtspunten is gebaseerd op een diepgaande inzicht in het SEQ Program, waarbij rekening is gehouden met de belangrijkste dagelijkse uitdagingen. 

Benieuwd hoe wij hierop inspelen?

COMING SOON!!